LevelUp Sportcoaching - Logo


De kracht van sportspecifieke krachttraining

Sportspecifieke krachttraining is onmisbaar wanneer je beter wilt worden in jouw sport.
Jeugdspelers die hogerop willen spelen, amateursporters die sterker of sneller willen worden of topsporters die de Olympische Spelen willen behalen. Voor al deze sporters is sportspecifieke krachttraining een belangrijke aanvulling op je trainingsschema. Daarnaast heeft het een positief effect op het voorkomen van blessures en het herstellen hiervan.


Met sportspecifieke krachttraining train je om sneller, wendbaarder, explosiever, krachtiger en sterker te worden in jouw sport. Hierbij is een individuele benadering erg belangrijk, oefeningen die afgestemd zijn op jouw prestaties en doelstelling.


Ben jij op zoek naar een krachttrainer om op individueel niveau of in teamverband je sportprestaties naar een hoger level te tillen? Dan ben je van harte welkom bij LevelUp Sportcoaching.

Sportspecifieke krachttraining

Til jouw prestaties naar een hoger LEVEL

Voeding voor (top)sporters

Voor (top)sporters die beter willen worden in hun sport, meer energie willen hebben voor trainingen en wedstrijden, een bepaald gewichtsklasse moeten bereiken of de top willen behalen, kan een voedingscoach erg fijn zijn. De juiste voeding kan er voor zorgen dat je genoeg energie hebt om te pieken op het juiste moment. Het kan het verschil maken tussen zilver of goud.

Tijdens een intake worden jouw sportieve doelstellingen, trainings- en wedstrijdmomenten in kaart gebracht. Aan de hand hiervan wordt een voedingsplan opgesteld, waarbij we beginnen bij de basis; de juiste hoeveelheid energie en verhoudingen van macronutriënten. Vanuit daar kijken we naar de kwaliteit van voeding en dit stemmen we af op jouw sportmomenten. Als laatst wordt er gegeken naar eventuele supplementen ter aanvulling van jouw voedingspatroon. 


Ben jij op zoek naar een sportvoedingscoach om meer uit je sportprestaties te halen? Dan ben je van harte welkom bij LevelUp Sportcoaching.