LevelUp Sportcoaching - Logo


Met welk doel wil jij een

hoger LEVEL bereiken?

Vet verliezen en/of spiermassa opbouwen

Sportprestaties verhogen

Fitheid en/of gezondheid verbeteren

Wedstrijdbegeleiding 

Sportspecifieke krachttraining

Gezond voedingspatroon creëren

Trainingstechniek verbeteren

Personal training

Personal training bij LevelUp is gericht op krachttraining voor iedereen ongeacht jouw doel; vet verliezen, spiermassa opbouwen, fitheid of sportprestaties verbeteren. Krachttraining is hierin onmisbaar voor een gezond en sterk lichaam. Door middel van krachttraining zal je spiermassa toenemen en vet verbranden. In combinatie met een gezond voedingspatroon zal dit jou een ijzersterk en fit lichaam opleveren.


Is krachttraining dan alleen maar aan de zware ijzers hangen? Nee, zeker niet! Krachttraining kan op diverse niveaus uitgevoerd worden, variërend per doelstelling. Jouw coach zal na de intake een optimaal trainingsplan opstellen, aangepast aan jouw wensen en niveau zodat jij een hoger LEVEL kunt bereiken.


Tijdens de personal trainingen staat de juiste techniek altijd voorop. Blessurevrij trainen is belangrijk maar voorkomen is nog belangrijker. Daarvoor is de juiste techniek essentieel. Tijdens de personal trainingen zal jouw coach je alle technieken aanleren en er continue op letten dat de juiste techniek gehanteerd wordt. Daarnaast is de juiste techniek ook belangrijk voor het verbeteren van jouw prestaties.De kracht van sportspecifieke krachttraining

Sportspecifieke krachttraining is onmisbaar wanneer je beter wilt worden in jouw sport.
Jeugdspelers die hogerop willen spelen, amateursporters die sterker of sneller willen worden of topsporters die de Olympische Spelen willen behalen. Voor al deze sporters is sportspecifieke krachttraining een belangrijke aanvulling op je trainingsschema. Daarnaast heeft het een positief effect op het voorkomen van blessures en het herstellen hiervan.


Met sportspecifieke krachttraining train je om sneller, wendbaarder, explosiever, krachtiger en sterker te worden in jouw sport. Hierbij is een individuele benadering erg belangrijk, oefeningen die afgestemd zijn op jouw prestaties en doelstelling.


Ben jij op zoek naar een krachttrainer om op individueel niveau of in teamverband je sportprestaties naar een hoger level te tillen? Dan ben je van harte welkom bij LevelUp Sportcoaching.

Sportspecifieke krachttraining

Jouw coach zal jou helpen en stimuleren om het beste uit je zelf te halen!

Werkwijze

1. Proeftraining

Vraag een proeftraining aan om kennis te maken met LevelUp en kijk of het klikt met jouw coach. 

4. Schema op maat

Aan de hand van de gegevens van jouw intake worden trainings- en/of voedingsplannen opgesteld, volledig aangepast aan jouw doelen. 

2. Kies een pakket

Wil je aan de slag gaan?
Kies dan je gewenste pakket en meld je aan. 

5. Personal training

Tijdens de trainingen wordt jouw techniek goed in de gaten gehouden, krijg je tips en tricks en zorgen we er samen voor dat je progressie maakt.  

3. Intake

Na de aanmelding krijg je een intake formulier opgestuurd, voeren we diverse testen uit en wordt je PRO member van de LevelUp app. 

6. Ga LEVEL UP

Met 100% inzet van beide partijen zorgen we er samen voor dat jij mooie en blijvende resultaten boekt. GA NEXT LEVEL